Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Tillbaka

Allmänt Permalink0
Så var man åter på plats igen. 
Hemma. 
Mitt fina Lugano. 
 
 
Sommaren har vart helt fantastisk och så kul att träffa alla vänner och familjen. Men borta bra och hemma bäst och Lugano är nu på riktigt HEMMA. 
Vi kom tillbaka hit  onsdag den första Augusti och dagen efter fick flyttlasset (med det viktigaste iallafall) till vårt alldelles egna hus. Det är så fint. Ett gammalt hus från 60 talet som blåsts ut och totalrenoverats under tiden vi var i Sverige. Härliga stora grå stengolvs plattor, nytt kök med stor kyl och frys och köksö. Massa rum till alla barn, öppen planlösning, ett stort jävla badkar där hela familjen får plats SAMTIDIGT. Pool, en stor härlig terass med utsikt över hela Lugano. Vårt drömhus. 
Nu börjar bara kaoset med allt finlir. Vart ska alla prylar vara? Vem ska bo i vilket rum? Vart ska vi köpa stolar, bokhyllor, skåp, hängare o sånt. Men så skönt att vara hemma. 
 
Sommaren då. Som vanligt alldelles för kort och intensiv. Vi bodde som vanligt hemma hos mamma då vår tomt fortfarande bara har ett ruckel på tomten. Ett hus i taget... Vi har vart barnfria och gjort bus med våra kompisar, busat med barnen, hunnit med två vändor till Öland, lammet och grisen. Jag besegrade äntligen bondens höbalar(!), vart på bröllop, svensexor och möhippor. Haft namngivning och begravning.  Firat vår fjärde bröllopsdag. Badat o solat. Grillat. Vilket jäkla väder det har varit. Midsommar med så många härliga människor. Den här sommaren var verkligen en av de bästa!
Men som vanligt har jag inte hunnit allt. Ingen vuxen kväll på grönan. Inte hunnit träffa alla som man vill se... Men för er alla som kan så står dörren öppen här och vi har ett fint gästrum. Och sommaren är längre här i Gonogano. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top