Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Mys och bus med Bellan och Balle

Allmänt Permalink0
Lugn och ro med bara en unge!
 
Dagen drog igång som vanligt med att få barnen till skolan och sen sköta Elli och Baloo. Efter att ha handlat allt som behövs inför helgens bravader och hämtat de stora korvarna så lämnad jag över dem i Amandas våld. De skulle prmoenera hem till henne köpa glass, äta mat, ha fredagsmys, disco och sova över - en jädrans massa skoj! Och jag får ha en liten paus och lite lugn och ro med bara Bellan och Balle. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När Amanda dragit iväg med barnen så tänkte jag att jag skulle ta ut Balle och Elli på en kort prommis och en liten apertivo på nibban innan middagen men när vi börjat gå så var det så otroligt skönt så vi hoppade apertivon och travade på längs med sjön i en timma. Sen avslutade vi i en hundrastgård där Balle lekte gärnet med en mellanstor blandras tik på 10 månader och en cocker spanniel på 1,5 år. 
När vi kom hem var hunden helt slut och däckade direkt på mattan men Bellan busade på, både med leksaker och Balle - även fast han sov. <3
 
 
 
 
Nu blir det, förhoppningsvis, en hel natts sömn och sen upp, ta det lugnt och sen kommer äntligen Linus tillbaka!!
Till top