Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Summa summarum

Allmänt Permalink0
2017 är slut.
Dags att summera. 
Vilka misstag har jag gjort?
vad kan jag göra bättre?
vad har jag lärt mig?
Vad har vart roligt?
när var jag lycklig?
vad gjorde mig lycklig?
vad var topp tre?
 
 
misstag.. njaaa jag vet faktiskt, helt ärligt, inte om jag gjort nå misstag i år. Jo fan, jag har packat vagnen full med varor (med Connie i mitten) och när jag betalt missat nån vara under honom och sen inte gått tillbaka för att betala den. 
Vad kan jag göra bättre då? Ja där finns det en jävla massa, jag kan alltid bli en bättre mamma och fru. Jag vet att jag gör ett bra jobb där men fortfarande - det går alltid att bli bättre. Jg kan också bli bättre på att ge mig mer ytrumme för mig, var mer i stallet!! Gör det jag vill, MER! 
Vad har jag lärt mig? Jag har lärt mig att det inte finns någon Gud, i någon form, någonstans. Det finns ingen högre rättvisa. Det är vi, här, som är. Sen vet jag också att det finns mer.. Det finns ”änglar” eller andra och annat som vill hjälpa oss. Här är det inte bara vi. våra nära och kära, här på jorden och de som måste vidare, hjälper oss när vi behöver oss. 
Vad har vart roligt? Min 30 års fest, Conor och Rom med tre av mina tjejer. 
Jag var lycklig så ofta! Så mycket! Varje dag faktiskt! Över minsta grej i den största av skit. Min födelsedag, min fest, barnen, Linus, Conor kom, barnen, Balle, Linus, Conor log, barnen, Balle, Linus, Connie vaknade, Linus, familjen, vänner, Linus, Linus, Linus, Conor log igen, Linus, familjen, vänner, Linus, Linus, Linus, Conor blev bra igen, familjen, Linus, vänner, Linus, Linus, Linus, flyga flygplan, Linus, barnen, familjen, vänner, balle kommer hem, barnen kommer hem, Linus, Linus, Rom, vänner, familj, Linus.. Den gemensamma nämnaren är väl att mitt liv är fullt, fullt av människor som gör mig lycklig. 
Det som gjorde mig lycklig är ju det enda som betyder någonting. Min man, våra barn, min familj, mina vänner och Cavour. 
 
Topp tre..
CONOR
CONOR
CONOR
!
!
!
 
Att han äntligen kom till oss, att han lever, att han blev bättre - nu är han nästan helt bra! 
I mitt unga vuxen liv har jag lärt mig så mycket, det började redan som tonåring. Jag har lärt mig vad som är viktigt, att älska varje dag och SÄG DET FÖR BÖVELEN!! Det lärde du mig redan för så många år sen, Tom. Jag visste det. Och jag har vart bra på det sen dess. Alla jag älskar vet det. Mitt hjärta gör så
ont ibland för det finns så många där som jag älskar så oerhört. 
Så därför, när Conor blev sjuk, kände jag bara ”Fuck you” ” Fuck you very, very much!!!!” Om den där jävla Gud nu finns så är han en jävla elak jävel med ingen känsla för vad som är ok och inte. Det finns så jävla mycket skit och orättvisa att det bara kan va helt omöjligt att nån högre makt säger att ”så här ska det va”. 
 
2018, jag ser fram emot 2018. Med min familj, mina vänner. Tack för detta år men jag är så redo att börja nästa!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Bilden är från 13
år sen men fick den skickad till mig i år,
tack Ingrid!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top