Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Söndag = Sovmorgon???

Allmänt Permalink0
Njaaaa, inte i den här familjen iaf.. Lincoln vakna 06.30 pigg som en mört, jag inte lika exalterad! Men vi mös lite i sängen o nu har vi just ätit frukost.
Precis innan jag gick o la mig igår ringde Linus från hotellet o det senaste budet är att han kommer hem idag. Han tycker det känns bra. Jag med! Coacherna var nöjda men som vanligt är det alltid ett problem med deffensiven, träna lite mer.. Han blir hemskickad idag så fick dem se närmare Onsdag (när det är match för Nashville igen) om dem ringer upp honom igen!
Så nu blir det panik shopping för mig o Lincoln idag efter halloweenkostymer för ikväll är det fest! Vågade inte köpa något igår eftersom vi inte visste om vi skulle gå. Hoppas att Krysta kan köra mig, hon o Kris va ute en sväng igår så jag fattar ju om hon inte vill sätta sig i en bil det första hon gör idag direkt!
Till top