Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

BBQ o poolhäng

Allmänt Permalink0
Igår spenderade vi eftermiddagen på tomten till en lyxig villa på ett berg ovanför Lugano. Det var avslutningsfest för Luganos gamle massage kille som ska på nya äventyr denna säsong. Det var en mycket trevlig tillställning må jag säga!
 
Idag har jag och kottarna startat vår morgon med sommarlov på barnkanalen o sen lekt tills Elli vaknat från sin förmiddags nap o fått lunch, då kunde vi gå ut med hunden o sen äntligen ner till poolen. 
Ungarna har härjat runt i vattnet konstant och jag o Elli har chillat i skuggan. När Bacon var klar med sin träning kom han också o badade en stund. 
Middag hade vi inte planerat o vi kom inte upp från poolen förnsen kl 17.00 så vi tog med oss hund och ungar och gick ner till vårt lilla stammis hak, "Nibban". Där blev vi varmt välkomna tillbaka till stan, mycket god mat, gott vin (till mig då Linus har tester imorgon) och som avslut varsin Limoncello shot till oss och glass till barnen, dubbel shot för mig då!! 
När vi betalat o skulle gå så fick vi även en flaska  vin att ta med hem och dricka vid annat tillfälle, jäkligt bra ställe det där! :o)
 
När vi kom hem somnade barnen nöjda i sina sängar, en toppen dag i min bok!!
Till top