Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Dålig kombo

Allmänt Permalink0
Två trötta föräldrar är ingen bra kombo..
Linus har börjat sin försäsongs träning med laget, det betyder två pass om dagen. Han åker hemifrån inkan vi andra i familjen ens stigit upp. Jag får ansvara över att få upp ungarna i tid, fixa frukost, göra i ordning Elli, ge hunden mat och få ut alla mot skolan. 
När jag droppat av de stora monstrerna brukar jag köra en PW med Acke o Elli i vagnen. När vi kommit hem igen o ätit frukost brukar Linus komma tillbaka o då passar han på att vila en snabbis innan han måste tanka kroppen med lite mato sen brassa iväg på träning igen. 
Jag tar med hund och knorren o hämtar barnen från skolan igen. Sen när vi kommer hem igen brukar min trötthet komma. Idag försökte jag vila lite med Elli vid 15.00. Alla påpekar ju att det är viktigt att sova när bebisen gör det eftersom att nattens sömn inte blir så ultimat. Jag han inte mer än söva Elli och själv komma till ro innan första "mamma ropet" kom. Upp o hjälpa Noomi som ville ha ett äpple. Ner i sängen igen. Blundar. Sen kommer andra: "MAAMMMMAAAAAAA!!!!!!" Upp o kolla vad som står på. Det va tydligen lite skal kvar på äpplet. Ner i säng igen. Blunda. Hinner precis dvala in innan tredje kommer: "MAAAAAMMMMMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!" Upp igen då o då gav jag även upp försöket att få vila lite. 
MLinus kom hem vid 16.45 o då är han ju helt slut efter all fysisk aktivitet. Men vi trummar på. Måste säga att vi är ett jävligt bra team! Turas om att blunda o pusta lite i soffan på kvällarna innan läggdags. 
Två trötta föräldrar längtar nu efter att få komma hem o få lite barnvakt!
Till top