Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

coachen informerar

Allmänt Permalink0
Information om händelseförloppet angående förra inlägget.
 
Nej han är inte särskilt smidig med orden alltid min man men rolig, det är han iaf! Efter att ha droppat frågan om min viktuppgång var det riktigt roligt för mig att se honnom försöka snirkla sig ur den obekväma situation som han satt sig i. Halv vägs gången och fem kilo + på vågen så ingen jätteökning än lixom... 
Han svettades nog lite medan jag förklarade att jag gått upp mellan 10-15 kg med alla barnen och att jag nu halvvägs ligger på +5 så vi kan nog vänta oss en någorlunda liknande ökning även denna gång. Ja sen låg jag två kilo plus min normalvikt när jag blev gravid men såååå stor är jag inte hahaha!
 
Linus lever och mår bra. Jag satte mig bara på honom som straff och det blev inga större skador :o)
Till top