Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Snart Sverige

Allmänt Permalink0
Tjobadi!
Snart sticker vi hem till Sverige igen!
 
Barnen hade sin sista dag i skolan idag och imorgon blir det Lucia mys men för oss själva. Igentligen skulle de lussa med alla andra barn från Svenska skolan men jag skickade ut ett mail till alla föräldrar och berättade om vattkopporna. För de flesta var det inget problem, många hade redan haft det och några kände att det är lika bra att deras barn får det nu om de nu ska ha det nån gång, men det var några som hälst skulle slippa kopprna. Familjer med små bebisar och vissa med planer inför julen. Och det förstår jag ju såklart!
Sååå, vi lussar på här hemma!
 
Lincolns koppor har torkat ut och smittar inte längre, det har vi fått intyg på! Tjejerna har inte fått några prickar än så det ska inte vara några problem att flyga hem för oss!
 
10 dagar i Sverige med familj, kompisar, sköna behandlingar, bus, kul och mys!
Till top