Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Vilken bra dag

Allmänt Permalink0
Idag var det första maj..
Här i Schweiz betyder det att alla pooler och badplatser öppnar. Tyvärr öste regnet ner. Det var inte svinkallt ute, men ändå, inget badväder lixom. 14 grader och regn. 
Men är det första maj så är det. Vi hade taggat upp barnen i en vecka att poolen skulle öppna dig så såklart ska dem få bada om de nu vill!
Linus hick som vanligt upp i ottan och åkte till träningen. Jag och barnen tog lite sovmorgon och gick inte upp förrän 07.30. Efter frukost till alla barn och min vanliga morgon drink (ljummet citron vatten med lite cayennpeppar i) så var det träningskläder på för mig och Lincoln. Jag skulle köra lite hemmaträning tänkte jag o Stinci ville hänga på. 
vi började med lite lätt uppvärmning men när mamman satte igång men burpies tabathas då kasta Lincoln in handduken o bytte om. Han satte sig istället med Noomi o ba skrattade åt mig när jag körde mina övningar. 
 
 
Efter mitt lilla tränings pass så sprang jag ut med hunden och de stora kottarna passade Elli. 
 
Efter min frukost så kom Linus hem igen. Han gick och vilade med Elli och då skulle barnen äntligen få bada. 
Dem drog på sig badkläder, simpuffar och badrockar. Sen sprang vi ner. 
När vi väl kom ner o de kände hur jävla kallt det va OCH att de regnade så började de ångra sig. Men efter bara två-tre minuter vid sidan av poolen så tog iaf Lincoln mod till sig och hoppade i till naveln. 
Sen sprang vi upp igen där barnen fick ställa sig i en varm och skön dusch. 
 
Efter lunchen drog pappan iväg på träning igen och under den tiden gjorde vi absolut ingenting. Elli soc i min famn, vi kollade på Tarzan o sen lekte barnen lite med sina bilar o gubbar. 
Vi bestämde sen att det skulle bli pizza till middag. Jag, Lincoln och Noomi gick ner på vårt lokala stammis hak o efter varsitt spel där på en maskin o lite äppeljuice så utbrast Lincoln: "Vilken bra dag vi har haft mamma!"
 
skönt att lite bad, tecknings ritning och pizza kan göra två små monster så nöjda!
Till top