Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Mot Smashville!!!

Allmänt Permalink1
Tjohooooo!!!!!
Jag är lyckligast i hela världen för jag ska fira nyår med min älskling i Nashville!!! Jag har världens bästa man, mamma och svärmor! Min man för att han flyger dit mig även fast inget är säkert hur länge jag stannar bara vi får fira nyår med varandra! ♥ Mamma och svärmor för att de stannar kvar här i Milwaukee och leker med Lincoln så att vi får några dagar för oss själva!!! ♥ Har jag inte världens bästa familj eller vad!?!?! Linus är i Minnesota nu där de ska lira imorgon sen flyger de direkt till Nashville i sitt privat jet och då kommer jag att sitta där på hotellet och vänta på honom. När laget har kommit in ska vi ha en sen middag/nyårsfest och dagen efter blir det väl till att kolla in stan och sen på kvällen årets mest spännande match, utomhus matchen mellan Sidney Crosbys Pittsburgh Penguins och Alex Ovechkins Washington Capitals. Den 2/1-11 ska jag se min första NHL match när min man lirar, heeeelt gaaaalet!!! Sen åker jag hem på kvällen den 3/1-11 och då beger sig Linus till östkusten för en roadtrip med Smashville. Vilket underbart späckat schema!
I morse när vi vaknade och tittade ut såg vi att det skulle bli en inne-dag. Piss-väder ute = bak och städ dag! När klockan var 11.30 hade vi redan hunnit dammsuga, tvätta all tvätt och bakat både lussebullar och muffins. När Lincoln sov förmiddag passade vi på att fika nybakade bullar och snacka massa tjejsnack. Mina mysiga mammor och jag!
Lincoln hjälper mormor att baka.
Mmmmm fika!
Mammorna gick ner till gymmet en timma och sen gick jag och Annika ut på nyårs klännings jakt, utan lycka, sen var även den här dagen slut! Jag längtar så mycket till i morgon så jag kommer säkert inte att kunna sova!!
Till top