Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Kan själv

Allmänt Permalink2
Lilla Lincoln har kommit in i åldern när han vill själv. Han vill borsta tänderna själv, fast han mest biter på tandborsten. Han vill äta själv och då kan maten hamna överallt! Idag fick han lite skalade, delade vindruvor till mellis som han kunde äta själv. Det var sååå roligt att titta på när han kämpade med dem. Dem var små o hala, han visste inte om han skulle ta en bit eller en näve. Tillslut la han ner hela ansiktet i tallriken o försökte snutta upp dem!! ♥
Mammas lilla söt-bulle!
                                            

                  

Jag kände mig ganska risig idag men måste ändå ut med hunden o Plirre behöver sin dagliga friska luft så vi tog en sväng förbi Toms grav. Det var så fint där i höstsolen. Jag saknar dig, du finns alltid i mitt hjärta!

                

                                                                     
Till top