Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Så självklart

Allmänt Permalink0
Som att hon alltid vart med. 
Som om det va självklart att hon skulle hamna hos oss. 
Sookie. 
I vår familj. 
Passar som handen i handsken!
 
 
Den första timman igår kväll när vi kom hem var Sookie väldigt överväldigad av alla nya lukter och intryck, barn och den dundrande nya storebrorsan men så tillslut tröttnade Balle på den nyanlända och Sookie kunde i lugn och ro ta in allt. 
Igår höll hon sig på mattan nedanför soffan i vardagsrummet, ute på en liten, liten plätt på övre delen av tomten och i vårt sovrum när det var läggdags. Vi försökte med mat och vatten vid Balles matplats men hon vägrade kliva bort från mattan så det fick bli middag framför TVn för Sookie. 
Tillslut somnade båda hundarna bredvid varandra på mattan, snarkandes ikapp. Och när det blev läggdags kissade vi henne o bar sen upp henne till vårt rum. Där la hon sig i Balles korg (där de får plats båda två) men han lät henne ligga ifred och la sig bara själv bredvid på golvet. Och där sov de sen som stockar. Jag ställde klockan på 03.30, bar upp och ut Sookie, satte henne på gräsmattan och hon kissade på en gång. Duktig kissa, duktig tjej, duktig kissa. Sen upp till korgen igen och hon somnade om bums och sov tills jag tog ut henne igen 07.15. 
Idag har hon blivit tuffare och tuffare. Frukost och lunch käkade hon på mattan framför TVn men middag åt hon halvvägs fram till matplatsen. Hon har vågat sig utanför mattan, till matbordet i jakt på barnens spill från bordet och ända till vattenskålen för en sipp sipp. Tomten har också upptäckts, iallafall hela övre delen. Hon och Balle körde tillochmed ett litet bus race tillsammans i kamp om ett gosedjur här precis. Balle är så snäll med henne!
 
 
 
 
 
 
 
Till top