Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

En ganska bra dag ändå..

Allmänt Permalink1
Dagen började ju inte asbra direkt..
Elli vaknade redan 02.00 och tyckte att det var dags att gå upp och leka. Det tyckte inte jag så jag föröskte att gå upp bara en gång per halvtimma o ge henne lite vatten o sen nappen igen o lägga mig i min säng men hon bara gnällde och gnällde och ville INTE ligga och sova så vid 04.00 så gav jag upp och klev ur sängen, lyfta upp Bellan och inse att nattens sömn var över, bara tre timmar kort.
Hon somnade om igen vid 05.30 men då kom Noomi upp så jag kunde inte gå o lägga mig igen. Jag satte på barnkanalen och lyckades powernapa lite i soffan mellan 06.00-06.45, sen var det dags att fixa frulle och få iväg barnen till skolan.
Men sen började en ganska bra dag iaf.
Efter avlämning av barn till skolan så kom Amanda och tog över Elli. Jag åkte över till Taina i Caslano o har hängt med henne hela dagen. Vi gick på skönhetsbahandling på morgonen sen gick vi runt i Ponte Tresa, tog en kaffe här o där o kollade runt lite i butiker.
Sen åkte vi tillbaka till Lugano för en lunch o efter det så han jag hem och vila en timma på soffan innan det var dags att gå mot skolan.
Innan hämntnig så mötte jag upp Taina igen hos oss i Paradiso för en prosecco!
 
Hämta barn och traska hemmåt. Råkar stoppa handen i fickan, känner vad det är som ligger där och får en klump i halsen. Prasslar lite med den i fickan medans jag ser till att ungarna är framför mig och upptagna med sitt innan jag tar ut den.
Drar sakta ut handen och tittar på den ensamma, svarta lilla bajspåsen i min hand och börjar stört tjuta.
 
Hemma igen, tar ett glas vin o kollar lite "Hobbit" med barnen innan jag börjar med maten.
 
Sen kom Sandra hem till oss med sin söta lilla Olivia. Vi gosade bebis och kollade på Luganos match (som de tyvärr förloradade 5-0).
 
Men summa summarum, en ganska bra dag ändå!
Till top