Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Familjen Tajkon

Allmänt Permalink0
Ett, tu, tre så hade alla en feber släng. 
 
I eftermiddags kände jag mig verkligen som en tajkon mamma med noll koll, men alla runtomkring berömde och kallade mig för "supermom" och det fick allt att kännas en smul bättre. 
Elli mådde mycket bättre idag, nästan ingen feber och gnällde inte alls lika mycket av smärta. Men när den ena blev bättre så blev den andra sämre..
Noomis fröken ringde straxt innan lunch och förklarade att Noomi var ledsen, hade ont i huvudet och lite feber. Linus  var på väg hem från sin träning och kunde plocka upp henne. Sen har hon pendlat från att må helt ok till att må piss. 
Linus skulle på en liten kontroll samtidigt som Lincolns
träning och min hjärna började surra. Skulle vi skita i träningen? Nu när ingen kunde vara hemma med tjejerna. Han får ju missa så mycket iaf på grund av dem. Äh va fan Emma, det här grejar du! 
Så in med alla ungar och Vagn i bilen sen mot träningen. Efter att vi dumpat av Linci där så tog vi en liten promenad o köpte glass som jag tänkte att tjejerna kunde äta medans jag tankade Conor. Då märkte jag att Noomi verkligen började bli dålig. Hon vile sitta på Ellis plats i vagnen ocj smakade bara lite på glassen innan hon ville slänga den. Bellan sprang mest runt och klaffade med sin. Efter att få ha jagat rätt på henne på en parkeringsplats med tutten i vädret och Conor på armen så kasta jag in henne i bilen. Hon låtsades nöjt att hon körde, Noomi chilladE i bakluckan och Conor gnällde i vagnen. TAJKON. 
Efter träningen klagade Lincoln också på huvudverk och det fick mig att fundera på om Elli kanske haft huvudverk och inte ont pga tänder. Så svårt när de inte kan snacka!
Nåja, imorgon blir det till att få va hemma för alla kidsen för "vila" och återhämtning. 
Till top