Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Oscar

Allmänt Permalink1
Lilla Lincoln,
imorse när vi vaknade hade skruttungen 39.3 graders feber! Han vaknade redan vid 06.00 men somnade om två timmar i våran säng, 06.00 är alldeles för tidigt att gå upp en Söndag! Jag och Lincoln åt frukost så att Linus kunde få sova lite till. Vid 10.00 hade vi skype-date med mamma, Annika och Elin. Linus vaknade och kom upp för att konversera lite han med.
När Lincoln skulle äta lunch var han så trött att han somnade i sin stol!! Hahaha! Jag sa att Linus kunde lägga honom men då ville han självklart inte sova! Vi gick och vilade allihopa efter ett tag istället. När vi vaknade var det dags att sätta på TV:n för kl 17.00 började röda mattan till Oscar galan!!! Jag var jätteglad över att äntligen få se showen! Har försökt många år hemma men alltid somnat innan den börjar! Röda mattan höll på i 2 1/2 timma och nu sitter vi och tittar på själva galan. Den danska filmen som Micke P är med i vann bästa utländska film!!!
Idag har vi varit instängda hela dagen, förhoppningsvis mår Lincoln bättre imorgon!
Till top