Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Flitig myra

Allmänt Permalink0
Jodå, idag har man jobbat på flitigt.
Även fast jag lejt bort det riktiga arbetet.
Jag jobbar hårt. Jag får skit gjort. Även det jag inte tycker om att göra. Jag ser till att nån annan gör det!
 
Efter att jag lämnat barnen på skolan i morse så åkte jag iväg till Magliaso och lämnade in bilen på en välbehövlig tvätt. Det var dagens första uppgift som JAG fixa. Mednas bilen blev tvättad av några sköna Italienare så promenerade jag ner till sjön med Bellan och Balle. Vi stannade vid en liten bar där jag tog en kaffe och Bellan fick en toast. Sen promenerade vi en timma längs med vattnet och sen var bilen ren och fin och redo att hämtas.
 
Efter det åkte vi till Breganzona där vi skulle kolla på ett hus kl 14. Vi var där redan straxt efter 12 så jag parkearde bilen och sen strosade vi omkring där tills jag hittade ett ställe där vi kunde käka lunch. Efter lunchen var Bellan trött så då promenerade jag och Balle med Bellan sovandes i vagnen en timma innan det var dags att kolla in huset.
Huset var faktiskt riktigt bra. Det bästa vi sett hittills faktiskt. Ska låta det sjunka in under natten och så måste jag nog bestämma mig om det blir ja eller nej för den här kåken.
Det var väl uppgift nr 2.
 
Balle på promenad innan hus titt 
 
Här på den här kullen ligger kåken
 
Promenad
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var lägenheten nystädad och doftade fräsht. Uppgift 3 avklarad medans vi var borta. Städaren hade varit här och fått allt så fint. Det är skönt att inte va hemma när hon är här och arbetar. För det första så känner man sig bara i vägen och för det andra så går hon runt och suckar och svär så det blir bara jävligt obekvämt att vara hemma.
 
Sen var det dags att hämta barnen igen och när vi kom hem så lekte vi en stund i parken med några kompisar till barnen.
 
Nu sitter jag uppe och väntar på mamma som borde komma vilken minut som hälst. Ska bli så mysigt att ha henne här!
Till top