Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Kort jävla dag

Allmänt, dagen, familj Permalink0
Onsdag
=
Mercoledi

Kort dag
=
Giornata corta



Varsågod, en liten snabbkurs i italienska. Idag var då onsdag ( mercoledi ) och giornata corta (halv dag) för alla barn. Så efter att ha droppat av alla kidsen på sina skolor så åkte jagocj Connie på ergöterapi. Direkt efter det, hämta Elli o sen hem o fixa lunch. 
När de stora också kommit hem o alla ätit så
Var det dags för Linus att napa efter sin första  träning. Sen packa Lincolns prylar och så åkte han och Linus iväg på mer träning. 
Jag var hemma med resten. Conor sov en sväng men resten levde rövare.
Efter en stund var det tid för mig att väcka Connie o få in alla i bilen o åka på Noomis tennis. Medans hon tränade så åkte jag, conor och Elli och handlade. Och ni som har barm i 1-5 års åldern vet ju hur härligt det är. 

Efter tennisen burnade vi hem och jag  gjorde i ordning middagen. Sen fick  vi en vän med dotter över på middag så detblwvlite gott snack o ett par glas vin för mig också. 
Men shit, bolla onsdagar är inte lätt, skola, två
Träningar för Lincoln, tennis för Noomi, två träningar för Linus o två små. Men vi gör det bra tillsammans jag o Linus! ❤️

Nu har vi precis kollat Wanda Sykes nya special på Netflix ( not normal ), har ni i te sett den gör det! Så bra! 

O nu blir det till att hoppa i säng. Ladda för de två sista dagarna innan semestern!
Till top