Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

30

Allmänt Permalink0
Den bästa dagen kom och gick
och nu är man 30.
Det känns bra.
30 klär mig bättre än 29!
 
 
Jag blev väckt av Linus och alla barnen med frukost på sängen, paket och sång. Sen kunde jag och Bellan gosa vidare en stund i sängen för Linus lämnade barnen på skolan. När vi kom upp pumpade vi KENT på högsta nivå, tog en kaffe och plockade undan disken sen piffade vi oss lite grann och sen var det redan dags att hämta kidsen.
Efter lunchen kom Linus och då var det dags att åka iväg till Lincolns träning. Bara för att jag fyller 30 så stannar lixom inte världen, som den borde göra - tycker jag, vanlig vardag med allt som hör till. Efter träning och middags fix till barnen så fick jag och Bacon komma iväg en liten sväng på tu man hand.
Han tog mig till min favorit indie här i Lugano och där åt jag bröd och sås tills det sprutade ur öronen på mig.
 
En bra dag, en riktigt bra dag hade jag, det enda jag saknade var en semla!
 
Imorgon går jag in i min 33e graviditetsvecka så bjuder på lite magbilder för att fira att vi snart får träffa Klutten! <3
 
 
Till top