Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Hemma igen!

Allmänt Permalink0

Det var sista flygningen med en Plinci-Plonc på ett bra tag och det är jag glad över! Trots att allt gick bra är det faan så mycket jobbigare att flyga med en liten klutt än att flyga själv! Lincoln ville INTE sitta på sin plats i våra knän, han ville springa, springa och springa omkring heeela tiden. När det var dags att sova gav vi honom välling i famnen som vi brukar göra men när vi efter det inte la ner honom i någon säng hade han väldigt svårt att komma till ro. Han somnade tillslut i min famn när jag stod upp och vaggade fram och tillbaka.
Sen sov han ganska bra.. Vaknade en gång och blev helt galen när han insåg att han fortfarande var på planet, inte sov i en säng och inte kunde vända sig om till mage (som han brukar sova på). Han skrek hysteriskt i ca 10 min och väckte hela planet innan han till sist somnade om igen och sov resten av flygningen!
När vi landat och fått med oss alla väskor småsprang vi nästan lite mot den välkomstkommitée som vi visste väntade! Där stod Elin, pappa, farimother, fairfather och Akilles!♥ Vi behövde verkligen två bilar för att få med oss alla väskor och barnprylar som vi fått frakta med oss.
När vi kom hem var konstigt nog varken mamma eller jag särskilt trötta så vi bestämde oss för att ta en prommis i solskenet med Lincoln i vagnen. Men när vi kom hem var vi alla helt slut så vi vilade nästan två timmar innan det skulle bli dags för lite besök. Jasmine, Oliver, Celine och Annika kom förbi. Lincoln sov fortfarande när de kom så jag gick upp för att väcka honom. När han vaknat till lite och hörde alla röster från nedervåningen blev han jättenyfiken och ville komma upp och se vilka det var som hälsade på. När han fick se Oliver och Celine blev han helt överlycklig! Äntligen skulle han få leka med sina små kompisar!!!!♥ Efter ett tag kom även pappa, mormor och morfar förbi med tårta och bullar så det blev ett riktigt kalas här hemma!!!

Det är så otroligt skönt att vara hemma, nu är det bara Linus som fattas så kommer allt att vara precis som det ska sen! Det här blir sista gången jag bloggar på ett tag... Nu är jag ju hemma så jag ser ingen anledning att skriva längre! Jag drar igång till hösten igen på nästa ort vi kommer att vara på, spännande att se vad det blir!!!

Till top