Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

En sån där J Ä V L A dag

Allmänt Permalink0
Holy shit balls!!
En sån där dag som man tror ska bli easy breasy. 
Och så plötsligt, all hell break loose. 
 
 
Fast näää, inte så farligt. Men jag trodde verkligen att det skulle bli en helt stress fri dag och så blev då inte fallet. 
Igår åt vi middags/apertivo hos ett par vänner och deras dotter följde sen med oss hem för en ”sleep over”. Så kidsen var ju inte i säng förrän 22.00 och sen satt jag och Linus helt apatiska i soffan en timma innan vi också hoppade i säng. 
Så vaknar Connie straxt innan sju och vi går ner och myser lite i soffan. Straxt därefter kommer Noomi ner. So far so good. Bara efter 30 minuter är alla barnen nere och vakna och inte fan softar dem i soffan, nä de tjoar o tjimmar, springer runt runt och är så lyckliga som bara barn kan vara 07.30 en lördag morgon. Jag öppnar kylen, nästan noll. En 200ml Yoggi kvar som fyrakids fick dela på till frukost och så mixade jag ihop en smoothi till dem också. So far so good. 
Connie blir trött och vill vila. Inga barn tar hänsyn. Var femte minut hyssjar jag argt åt ett o annat håll. Tvättar ett par tvättar som behövs och sen till sist sätter jag mig ner för att andas lite och då ska Elli skita. Upp o torka henne o då ser jag det, i pottan, i den bruna korven, hur det ba kryper av små små
vita maskar. FUCK!!!!
De där jävla äckliga förbannade springmaskarna!!!! BLÄ!!!
 
Det jobbiga med de där äckliga små jävlarna är ju att de sprids så lätt och att äggen överlever så länge så nu i två veckors tid måste jag städa badrum och dammsuga, tvätta sängkläder och alla kläder, gosedjur, snuttar o hej kom o hjälp mig, VARJE DAG!!!
 
Började direkt med att riva ut allas sängkläder och dra igång tvätten. Sen måste det ordnas lunch. Pasta pomodoro! Sen slänga kidsen i duschen och få ordning på mitt eget fejs. Och så hux flux var klockan 13.30 och barnvakten kom och jag skulle få pausa. Fixa barret och naglarna. 
Samtidigt som naglarna pulades med så LAS det massa slingor i barret. Inte den skönaste ställningen direkt men jag satt ändå och nickade till då och då. 
Jag var färdig med allt 17.30, skulle ta fram plånboken för att dricksa (detta var en 30års present till mig så behövde inte betala) och då nästa stress, ingen plånka med!! FUUUUCK!! Inte för att jag så nödvändigt vis måste dricksa frissan men just för att vi har typ noll hemma så tänkte jag handla direkt efter frissan. Ja ja, klockan är nu 17.45 och affärerna stänger18.30. Racade hem och skrek till barnvakten, ”Kommer tillbaka om 30!!!!!” In i bilen igen och ner till närmsta mat affär 18.10. 
Joggar igenom butiken och slänger ner det jag vet behövs och kan komma att behövas. Cashar ut och är hemma igen 18.35!
nu nästa stress, skulle äta middag med några vänner 19.00. Conor är för hungrig så jag ger honom mat och tar ut hundarna först. När vi sen är inpackade i bilen och börjar rulla mot polarna så är klockan 19.10. 
Sen blev det paus. 
Kidsen lekte där och mamman Fick sig ett glas vin till maten. 
 
Nu är vi hemma, alla kidsen sover. Jag har bara en tvätt kvar och hundarna ska ut. Ingen stress längre!
o fin i håret blev jag!
 
 
 
 
Till top