Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Ääääntligen Halloween!!!

Allmänt Permalink0
Som kidsen har längtat och längtat. 
Frågat varje dag:
”Hur många dagar är det kvar till Halloween”!?!?!
och så äntligen var dagen här!
och vilken dag sen!
 
 
Började morgonen ganska soft ändå. Lite sovmorgon sen upp och fixa frulle till kidsen. Sen kom det efterlängtade brevet till Lincoln från Oliver och efter det var både Lincoln och Noomi ivriga att få skriva brev tillbaka. 
Sen kom så äntligen barnvakten så jag kunde få komma iväg till stallet. Noomi har sagt att hon vill pausa från ridningen ett tag men idag ville hon iaf följa med till stallet och hjälpa till att sköta Cavour. Så jag tror att hon är ganska hostig ändå, bara att hon inte tycker själva lektions delen är så kul just nu. Men hon blev då mäkta impad av att se mig idag och jag blev faktiskt stolt över migsjälv också! 
Vi började som vanligt, skritt o trav o träna på att han ska följa mina kommandon o så. Sen frågade tränaren: ”do you sant to juni”? Fuck yes! ”Yeeeeees!!!!!!” Svarade jag innan jag ens hann fundera. Så medans jag travade runt plockade F fram ett litet kryssat hinder. Och jag kände hur nervositeten började pirra i kroppen. Trava runt i sittande och sen så hopp över hindret i stående. O herre Jävlar. Jag bara tjöt av glädje när vi skuttade över, OCH JAG SATT KVAR PÅ!!! 
Flera varv om och om igen, och mina glädje tjut blev högre och högre. Det var så jäkla kul. Även om inte alla hopp blev kanoners. Det var ett par gånger som vi kom in lite för sakta in i hindret och Cavour lixom snubblade över. Jag släppte då tyglarna, rent instinktivt, och skumpade med bäst jag kunde. Men trillade inte av. Och tränaren sa då att jag gjorde helt rätt. Bättre att släppa tyglarna och skumpa med eller trilla av eller att försöka hänga sig kvar. 
Iaf, efter några trav hopp varv ändrade hon hindret från kryss till rakt och vi skulle gallopera över. Och jäklar så kul det var. När övningen var slut bara sprudlade hela min kropp, full av adrenalin och endorfiner. 
Dagens bästa. Lätt. Ingen contest lixom. 
 
Efter min träning var det dags för Connies fysioterapi. Och även fast jag alltid blir lite trött när vi kommer dit så peppad jag av honom. Som han kämpar! Och gör framsteg!! Idag vände han sig näääästan helt själv från rygg till mage!
 
efter fysion Hade jag en träff med min doktor. Dags att stänga mina rör. Vi är så nöjda med våra fyra kottar och hur vi än skyddar oss så kommer det ju fler så vi pratade om olika preventiv metoder och kom fram till att det bästa för mig och oss är att plocka ut mina äggledare helt och hållet. 
Så tid bokat för det Och det känns helt rätt!
 
sen var det snabbt hem och svida om för halloween partyt som skulle hållas i kommunen. Äntligen. Barnen var så laddade! Vi körde apertivo tillsammans sen smet barnen iväg på en bus eller godis runda i området och vi vuxna stannade kvar med de minsta. Sen lattjade kidsen vidare och tryckte i sig så mycket godis det bara gick. 
När vi kom hem igen var Linus, Bellan och Cönör helt slut så de gick och knöt sig. Jag och de stora vill suga ut det sista av den här fantastiska dagen så vi sitter uppkrupna i soffan med godis och kollar skräckisar, tills ögonen börjar klia!
 
Vilken underbar, stressig ja, jävla dag!
 
Äntligen min Favorit plats
 
Noomi tog en sjön selfie när hon skulle fota mig
 
Trav träning
 
Och så hopp!!
kryss hopp
 
Ett bättre rakt hopp
 
Ett sämre rakt hop..
 
..jag menar kolla mitt ansiktsuttryck!!! 
Hahahahaha!!!
 
Den guacamole kräkandes pumpan jag gjorde
till halloween apertivon. 
Med mangosalasa som hjärna. 
 
Alla barnen
 
Mina stora
 
O jag
 
Till top