Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Onsdags jävul

Allmänt Permalink0
tjofaderittan 
onsdag
största stressdagen på hela veckan. 
 
 
Linus är fortfarande borta på sin lilla mini turné med HCL så i morse fick jag själv få upp och iväg alla barnen till skolan. Ställe klockan 30 minuter tidigare än vanligt, tänkte att om det är
lugnt på morgonen så Kan jag ta en dusch annars har jag gott om extra tid att få ordning allesammans. 
Klockan ringde och Conor vaknar också av alarmet. fuck. Försöker med att ge honom nappen och gosefilten men han är pigg som en mört och ligger och flaxar och snackar. Kikar åt höger och där på Linus plats ligger Noomi och snusar. Jag frågar henne om jag kan lägga Connie bredvid henne och så får han mysa med henne medans jag duschar. Noomi godkänner min förfrågan. 
Så med Connie i tryggt förvar hos storasyster tar jag en varm skön dusch, smörjer in mig och när jag kommer in i sovrummet igen så har två små kottar till smugit upp i sängen och jag ser alla mina fyra barn ligga och gosa tillsammans. Mitt hjärta smälter. Dessa korta stunder är så jäkla viktiga. När jag ser dem allihopa i en härlig hög stannar jag och står där så länge de är just så. Suger in. Sparar i minne kontot för att ta fram senare.. som ikväll...
 
Vi kom i tid till skolan, Tjobadi! Och han tillochmed kasta ner våra brev till tomten i postlådan innan det var dags för Lincoln och Noomi att springa in. 
Hemma igen med andra hälften av klanen plockade och fixade jag lite och körde lite gymnastik med Cönör. Sen kom Monica för att passa honom och jag och Bellan drog för att hämta kidsen. Vi käkade lunch på Coop och sen var det tid för Lincolns hockeyträning. Noomi ville också åka grillor så vi stannade kvar efter träningen och körde allmän åkning en timma till. 
 
Hemma igen och matade glada barn, borde va trötta och mysiga igen. Nopp. Trötta, ja men mysiga, nej! Det var gnäll, bråk och skrik hela tiden. Tystnade först när Bellan tillslut helt utmattad somnat i Noomis säng. 
 
Nu blir det it med hunden för mig och sen hopp i säng. Ladda om för morgondagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top