Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Home sweet home <3

Allmänt Permalink0
Efter ett häktiskt och händelserikt första dygn är nu äntligen vår Baloo hemma! <3
 
Jag måste medge att jag var lite nervös i bilen när vi började närma oss Bellomis Kennel. Nervös över hur det skulle vara att ha en valp igen, nervös över om han skulle trivas med mig och resten av min familj och nervös över resan hem till Lugano.
Men helt i onödan visade det sig!
Bilresan hem gick toppen, han somnade som en stock i min famn och sov hela vägen till Stockholm. Han blev lite åksjuk precis när vi svängde upp mot solgård och kräktes en gång precis när vi parkerat. Men det var i princip det enda som hände under hela vår resa som gick tokigt. Hemma hos mamma var det all uppmärksamhet på Baloo <3 Jag, mamma, pappa, Elin och Kyle satt bara och stirrade på honom i två timmar när han vilade i mitt knä. Efter det kände han sig tillräckligt modig för att bråka med sin egen spegelbild och leka lite med sina leksaker och oss.
Han somnade sött på min arm i sängen och vaknade inte förrän klockan ringde 04.05.
Jag tog med mig honom till badrummet där jag gjorde mig i ordning och han slukade sin frulle.
I bilen till Arlanda somnade han om i mitt knä och väl framme gick allt som smort. På planet somnade han om och sov sen nästan hela tiden. När han var vaken gosade han nöjt med sin filt i sin lilla väska. 
 
I Zurich hade vi en layover på tre timmar och då hittade vi ett lugnt litet hörn där han kunde nosa runt lite grann, äta sin lunch och charma järnet ur alla andra resenärer. Alla ville ta bilder och frågade varifrån han kom. Mitt lilla charmtroll <3
Sista flyget gick också galant. Han sov som en stock.
Här hemma har han sen nosat och utforskat nästan alla rum, lekt som en tok med alla barn och vilat en hel del i mitt knä. Nu börjar han känna sig som hemma och springer runt och leker och skäller. Min lilla Bulle <3
 
Jag är den lyckligaste Bulle-mamman i hela världen!!
 
 
 
 
Till top