Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Sjukstuga

Allmänt Permalink0
Vi har haft sjukstuga här hemma under helgen.
Det började i fredags kväll, vi hade ätit fish-tacos till middag och sen lite fredags mys på det. Jag var som vanligt inte ens hungrig vid middagen efter att ha ätit så mycket de senaste dagarna men jag åt lite iaf och sen började jag må sååå illa. Det kändes som att maten stog mig ända upp i halsen, ugh!
Lincoln sa att han frös och när jag kände på honom så var hen helt skollhet. Noomi och Linus mådde bra. Linus la barnen och gick ut med Akilles så att jag kunde vila.
På lördagen när jag vaknade mådde jag fortfarande pyton. Ville inte äta men måste. Dr Diabetes har kollat på mina nivåer som jag haft de senaste dagarna och tycker att det ser fint ut, men vill att jag fortsätter att kolla en gång per dag. Och i Lördags var det frukosten jag skulle kolla... Så stick i fingret och det såg fint ut, sen fick jag i mig ett halft glas smoothie och två skorpor med te, och stick i fingret två timmar senare och då såg det också bra ut. Kändes skönt, nu behövde jag inte äta mer om jag inte ville!
Lincoln hade fortfarande feber och jag mådde piss så när Linus åkt till träningen softade vi i soffan nästan hela dagen. Vi skypade med mamma, Oliver, Jasmine och Emily annars var det inte mycket aktiviteter för oss. Frammåt 15.00 började Lincoln piggna på sig så då passade vi på att gå ut med hunden och åka och handla massa glass, Det får man äta, hur mycket man vill när man är sjuk tycker jag. 
Hemma igen, fixade jag lite käk till barnen och sen var det glass fest här tills de skulle hoppa i säng. När de somnat kollade jag på Linus match. I andra perioden fick han en klubba på hakan, läppen sprack och han var tvungen att kliva av.
Så idag har alla mått bra, ingen feber på Lincoln, inget illamående för mig, bara Linus läpp som varit trasig. Den är såklart ditsydd igen och det kommer säkert att bli ett läckert litet ärr!!
Till top