Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

nedräkning

Allmänt Permalink1
Idag gjorde vi ingenting på förmiddagen, bara lekte med lilla Linci. Efter lunchen lyssnade vi på kvalserie matcherna, vad är det igentligen som händer där hemma?? SSK-Örebro 1-4??? Sen gick vi och vilade i två timmar. Eftermiddagen var lite roligare, grabbarna gjorde upp en golfbana i lägenheten och lirade fyra hål, knäppisar! Sen tog vi en prommis till marketen där vi köpte lite fika och gick ner till "vår" gräsplätt där Linci sprang omkring och killarna kastade boll.
När vi kom hem gjorde jag middag och sen var det dags att åka till matchen. Milwaukee mötte San Antonio igen och vann tillslut på straffar. Ingen vidare match men det var kul att titta på Lincoln! Precis nedanför våran suite spelade en orkester och Lincoln stod och kollade på dem och diggade! Sen blev han sömsig och ville komma upp i famnen.
Nu sitter vi och har nedräkning tills mamma kommer hit! Alla längtar så mycket!!!
Till top