Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Vad är det som händer!?

Allmänt Permalink0
Vad är det som händer med mitt bloggande!?
Hur går det egentligen tycker du Emma?
äh, ganska värdelöst faktiskt. 
 
 
Jag har slarvat rejält med att skriva. Har antingen vart för trött eller känt att jag inte har nått värt att berätta. O det har jag inte nu heller men skriver lite iaf för alla som kan va nyfikna på hur vanligt livet är just nu. 
Morsan var ju här över min födelsedag och det var helt fantastiskt! Massa mys och barnpassning så man kunde passa på att roa sig med annat en sväng. 
När hon åkte, tidigt i måndags morse, var jag sjukt nere och deppig hela dagen. En skön kombo av PMS och saknad och tomhet. Men fick snart ett mess att hon redan bokat nästa resa ner till oss i april! Och idag kom nästa härliga nyhet, mamma Annika kommer redan om tre veckor!! Tjobadiiii!!!!
Igår hade jag barnvakten bokad som vanligt för att få komma iväg och rida. Men instruktören ringde mig och avbokade för hon vaknade upp med influensa. Jaha, vad ska jag hitta på då? Barnvakt bonad och morgon”fysen” redan avklarad... Jag bet, jag åker o bränner lite deg!!! Haha! Nä men jag behöver verkligen hjälm, stövlar och ryggskydd till ridningen sen kan jag ha gått liiite bananas i butiken då det var så mycket reor och fanns så himlans fina prylar!!! Det blev två par ridbrallor, ett par handskar, en hjälm, skor och nå form av benskydd som man trär över kängorna istället för hela stövlar, ett ryggskydd, strumpor, jacka, två tröjor och två t-shirtar. Påsen var typ större än mig när jag skuttade ut från butiken. Men så lycklig. Man som inte ska kunna köpa lycka, det var precis det jag gjorde! Nu vill jag bara till stallet o prova alla grejer. Inte känna mig som världens hobo när jag kommer där i mina trasiga tights och rosa gummistövlar som Baloo halvt tuggat sönder. Ikväll gick jag runt i mina nya skor och benskydd (vet inte det riktiga namnet på dem) för att gå in dem och mjuka upp dem. Sen smorde jag in dem i en kräm som jag fick (för att jag handlade så nedrans mycket) för att förlänga hållbarheten. Mina fina fina grejer. 
På fredag har jag ny tid att få rida, hoppas F är frisk då. 
Till top