Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Summera sommaren

Allmänt, familj sommar Sverige Öland Permalink0
Hej hej hallå bloggen.
 
Här sitter jag i mitt hem 
på min terass 
i mitt Lugano.
Med morgonkaffet rykande på bordet
och barnen röjandes där inne.
Och tänkte titta tillbaka lite på sommaren.
Summera.
 
 
* Bilresan hem till Sverige för mig och hundarna gick ganska smärtfritt. De är så skötsamma i bilen och förutom en försenad färga från Rostock, ingen hytt på båten när vi väl kom på, en vilsekörning i Tyskland och lite ont i rygg så var allt tiptop.
 
* Vi kom fram dagen innan midsommarafton, även för Linus som flög själv med kidsen hade resan gått helt ok. Midsommar helgen spenderades ute i Ådran med familj och vänner. Det blev ett jävla hålligång på själva midsommarafton med egen roddning av midsommarstång och dans, bad och bus och sen på kvällen privatkonsert i "mancaven". Så sjukt rolig kväll, inte ens en läskig yxman som dragit sig på jordens snefylla kunde sabba vår fest. Efter att polisen kommit och tagit honom i förvar så fortsatte rock konserten ända in på småtimmarna.
 
* Sen flyttade vi basen till morsan i Huddinge och har hunnit med en massa skoj. Båt tur från Dalarö till Värmdö där det var in vigningsfest för Martinas salong Treat, babyshower för finaste Kim, hockey camp i Norrtälje för Lincoln, övernatta på Emilys landställe, tjejfest hos Annika på Gålö och en och annan sthlms natt.
 
* Öland i år, vilket tajkon. Vi lyckades få plats nio vuxna, sju ungar och fyra hundar i mormor och morfars hus. Finns det hjärterum så finns det verkligen stjärterum. Vädret var som vanligt, upp och ner, varmt och kallt. Så det blev båded strandhäng och brasa i huset. Ett par dagar och kvällar på Böda kamping där Elins kompis Emma jobbade som artist och körde för kidsen på dagen och show på en resturang på kvällen. Wow, vilken brud! Självklart en middag med allt  vad det innebär på lammey och grisen. Trots fyra vurpor med cykeln på vägen hem inga skador i år! 
Vi gjorde massa utflykter, var på kosrtanden, klappade getter o körde picnic frukost på stranden. En mycket bra vecka.
 
* Sista veckan hemma var det bara till att försöka krama alla gärnet innan det var dags att åka hemmåt igen.
 
* Bilresan hem... Maj gad. Mamma hängde med så att jag skulle slippa köra själv och tur var det. Alla nattfärjor var fullbokade just den dagen som vi ville åka så vi körde i ett race. Mamma först på dagen och sen tog jag natten. Ingen trafik och bara ett matstopp. Hade nog gått ännu fortare om inte stackars Baloo gått och fått diaree. Vi var tvugna att stanna rätt ofta ett tag för att han behövde få göra av sig. Förmodlkigen stressmage för väl hemma i Lugano tidigt på morgonen dagen efter var han bra igen.
 
 
Så...
Sommaren var mycket bra.
Alldelles för kort.
Jag har inte hunnit träffa alla..
Inte träffat vissa tillräckligt.
 
Men jag tackar och bockar för en härlig Sverige sommar
och fortsätter att sommarlova en månad till här i Lugano.
 
 
 
 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top