Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Det är inte bara skit!

Allmänt, familj Permalink0
Märkt att jag skriver som mest när allt hårprodukter pipsvängen så tänkte slänga in ett inlägg nu när det är ganska najs!


I söndags var det fars dag (i Sverige men inte här, vi brukar dock fira båda!) men det blev tyvärr inte mycket firning för Linus. Han fick gå upp 06.00 för att få Lincoln redo för sin hockeyturnering i Biel!!! Fyra timmar från Lugano. 
Han skulle lämnas på hallen 06.45 och sen skulle några ur hans lag åka lagbuss till Biel där turneringen började 12.30. Min stora lilla kille ska iväg så långt utan oss. Föräldrar kunde såklart komma och titta men kom igen, tre timmar (med maseratin) med tre andra kids, njaaaaa.... Det var en handfull andra föräldrar som skulle åka så vi bad dem ta kort o hålla oss informerade. 
Linus hade även träning i söndags så han kunde inte ens, jag hade fått åka själv med alla, heeeell nooooo!!!
Vi softade på här hemma på förmiddagen, Noomi målade en fin teckning till Linus som han skulle få när han kom hem. Elli o Conor kluddrade mest på sina papper. 
När Linus kom hem fick han sina underbara mästerverk från kidsen sen drog vi oss hem till familjen Petrimpol där vi åt en jättegod lunch; pumpasoppa, risotto, indisk tofu curry och äppeltårta. 
När vi kom hem igen var det skönt med en liten nap för nästan alla i familjen och 18.30 blev jag hämtad av S för en middag på stan med några av de andra fruarna i laget. Det är högsäsong för tryffel här så jag käkade en pasta med färsk tryffel på och drack ett par glas vin. Åkte hem lagom rund om magen och go!
Lincoln var inte hemma igen förrän straxt efter 22.00!!! En riktigt jävla lång dag för honom. Men han var så nöjd så när han kom hem, med en liten bronsmedalj hängandes på hans upp puffade, malliga bröst. De hade spelat 10 matcher och kommit trea, bra jobbat!!!! 
Idag hade jag en behandling inbokad på eftermiddagen, äntligen. Förmiddagen spenderade jag och Connie med att sortera kläder, vad som ska hängas in, doneras, slängas eller sparas. 
Min behandling var en efterlängtad ansikts renovering. Provade en ny (för mig) laser grej som inte var så skön alls men nu känner jag mig så jävla fräsch så att klockorna stannar!!! Booom!


(null)

(null)

 
Till top