Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Som om han kunde läsa mina tankar

Allmänt Permalink0
Jag vet inte om det var "som tack för" helgen som varit eller om han kan läsa mina tankar (för min blogg läser han då inte) men Bacon vet verkligen vad jag behöver!
I kväll hade jag en middag in planerad med Tessa och en annan svenna-banan som heter Johanna, han erbjöd sig att för första gången va ensam med alla tre kottar och hunden för första gången. Och inte nog med det, imorgon är det avslutnings fest/middag med alla tjejer och fruar här i Lugano och han erbjöd sig att ha Elli hemma då också. Även fast jag sa att jag kunde ha med henne. När jag gick hemmifrån idag var det kaos, jag frågade om jag skulle laga mat åt familjen vid 16.30 men Linus sa att han skulle ordna det. Bara det att jag räknade ju in, hundpromenad, lite piffning av mig själv och matning av Elli i min planering och det gjorde ju inte han så när jag började fixa till mitt fejs och hår vid 17.30 vaknade Elli och var hungrig och Linus skulle börja med maten.
Jag hjälpte till så gott jag kunde, satte Elli i hennes babysitter och gungade henne med foten samtidigt dom jag lockade håret. Hon somnade om då så jag passade på att smita ut med hunden när jag var klar.
När jag kom in igen hade hon vaknat, det var kaos, Linus stod i köket o försökte fokusera på att laga mat, alla barn skrek. Jag matade Elli och Linus kunde sätta sig till bords o äta med de andra kottarna.
Jag var rädd att detta skulle få honom avskräckad och vägra vara hemma med alla barnen imorgon. Men när jag kom hem var det knäpp tyst. Monsrerna sover gott i sina sängar, Elli ligger o knoppar i soffan, disken är undanplockad, det är så snyggt och prydligt som det bara kan bli i ett trebarns hem, Linus kollar hockey.
Så imorgon kan jag igen få lite egen tjejtid, precis vad jag behöver!
Till top