Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Bra ändå

Allmänt Permalink0
En ganska bra dag ändå. 
Trots att man är utan Bacon. 
 
Sovmorgorna är officiellt över. På måndag börjar skolan och idag till på söndag har Lincoln hockey skola. Så imorse ringde klockan 06.50, upp o fixa frulle till Ploncen sen väcka honom och få iväg honom till hallen innan 08.00!
Sen när de andra kidsen vaknat tog vi en promenad med hundarna o lite frulle för dem också. Vid lunch så åkte vi ner till hallen för att äta och samtidigt kolla läget med Lincoln. Han vinkade glatt när vi kom o kramade om Elli o connie men sen fick vi minsan inte stanna vid hans bord med hans kompisar. Vi satte oss vid ett bord på andra sidan av restaurangen och åt där. Jag sneglade bort ett par gånger åt Lincoln och han satt o höll låda för sina polare och hade så roligt. Jag blev så glad. Att se honom, min lilla stora kille, sitta o berätta massa saker och skratta, på italienska med sina buddys. 
Efter lunchen drog vi en snabb vända på coop o sen hem o vila oss lite. Vi fick även passa Jays ett par timmar medans hans husse och matte hade annat för sig. Elli lekte doktor med honom sen napade dem tillsammans. 
Till middag gjorde jag en förjävligt god bolognese på en ny veganfärs som jag hittade på Coop. Fucking awsome blev den!!!
 
 
 
 
Till top