Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Slutkörd

Allmänt Permalink0
I morse när vi kom till dagis sa Noomi att hon inte ville vara där igen, hon grät lite men jag stannade 20 min och lekte med henne och när jag gick var allt bra. 
Gjorde mig lite mellis macka och satt i soffan o mös framför "Greys anatomi" sen promenerade jag tillbaka till skolan för att hämta dem. Noomi berättade att hon varit ledsen igen men att fröken hade tröstat henne. Hon blev ledsen för att de hade gått till biblioteket allesammans och fått låna böcker, och när de kom tillbaka till skolan blev hon ledsen för att inte jag var där. De fick ta hem böckerna så idag har jag läst natt saga på italienska vilket var roligt, både för mig och kidsen! 
När vi kom hem från skolan var jag inne i ett av mina städ-mode igen och gick loss på lägenheten, dammsög, skurade och tog toaletterna. Fyra timmar av städning gav mig dock både sammandragningar och ont i bäckenet... Vek jäkla kropp man får av graviditeten.. 
Jag satte mig ner och vilade 30 min sen gav jag familjen mellis och började med middag. Jag lyckades slänga ihop världens godaste fiskgratäng och det blev rester över så jag och ungarna får go-lunch också!!
Till top