Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

bye bye 2014

Allmänt Permalink1
Vilket jäkla år detta har varit.
 
Bröllop och gravid är väl de stora sakerna såklart. 
Och helt fantastiskt att jag den här gången får vara gravid samtidigt som min bästa vän Emily, även om det är långt emellan oss så älskar jag verkligen att få dela den här upplevelsen med varandra.
 
Vi avslutade året med Jul i Grindewald med familjen Umicevic och det var så fantastiskt som det bara kan bli med två Klasen-troll på 3 och 4 år och två Umicevic-monster på 8 månader och 2 år. Mycket skratt, lek och gnäll har det varit i fyra dagar. 
Här kommer lite bilder från allt mys <3
 
Söt-nöt Luca
 
 
Tomten fick en kram av Noomi
 
Acke trivdes på hotell
 
Pulkaåkning på 3000m höjd
 
Lycklig hund på fjället
 
 
 
Sista dagen 2014 har spenderats med Linus, hunden, barnen och mamma. Jag har då aldrig förut firat nyår i tights och raggsockor, inte så mycket nyårs-feeling men ganska mysigt iaf!
 
 
 
Till top