Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Dax att åka tillbax

Allmänt Permalink0
Färdigpackad!
Imorgon är det bara att sätta sig i bilen och brumma iväg mot Arlanda! Mitt flyg går 10.20 och jag kommer fram 12.30 (19.30 svensk tid). Den här dagen har varit full av kärlek! Först kom Jasmine, Oliver, Celine och Annika förbi för en fika och massa lek. Lincoln hoppade över sin förmiddagslur och lekte rumpan av sig istället.

             

             

På eftermiddagen tog vi en prommis ner till konsum så att jag kunde ladda upp ett lager Marabou mjölkchoklad och en jäkla massa kaviar att stoppa ner i väskan.

                

                

Sen kom Robban och Emilia förbi en snabbis. Lincoln visade Emilia sina leksaker..

                 

Till middag fick vi besök av mormor, morfar, Akilles och pappa. Sen blev det bad för Lincoln och mys med mormor i soffan. Ojojoj vad jag längtar efter min man nu!!!!
Till top