Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Mat, måsten, mer och munterheter

Allmänt Permalink0
I måndags hade jag en riktig "laga mat dag". Jag gjorde barnmat till Elli, en förjävligt god laxtartar till mig och Linus och nyttiga brownies som Linus kan ha med sig på bortamatcherna att äta i bussen efter matchen istället för att köpa nå skit på macken.
 
Igår fick jag lite försmak av min kommande semester.. De stora barnen var i skolan och Amanda hade Elli, hela dagen! Efter att jag lämnat de stora på skolan så gick jag, Elli och Acke till ett café där vi mötte upp Amanda. Hon tog över Acke och Elli och jag gick till frissan för ett andra försök att bli blond.
Min superfrissa gjorde en noga konsultation och tyckte att det snyggaste vore nog att få bort de röda pigmenten och jag höll med så vi färgade faktiskt håret lite mörkare än jag hade tänkt mig men med mycket blonda effekter i längderna. Jag tycker att det blev snyggt och det är kul att ha nåt som jag inte haft tidigare.
Efter frissan mötte jag upp Linus och vi åt en god, lugn, mysig lunch tillsammans. Sen åkte han hem och vilade och jag for in till stan en sväng med Acke.
När vi kom hem slängde jag snabbt ihop lite middag till alla sen drog jag iväg igen, till Resega för att kolla på Linus match. Det blev en spännande historia, lite för spännande nästan. Linus gjorde första målet och hade en ass på Luganos tredje men tyvärr så torskade dem i övertiden med 3-4.
När Linus kommit hem efter matchen kollade vi lite "The Walking Dead" som jag äntligen fått Linus att se och han är fast!
 
Idag hade Lincoln sesongens första hockeyträning och han flög fram på isen. Jag fattar inte hur han kan så mycket när han inte vart på is på jättelänge.
 
Nu blir det en 2-3 glas rödpang, lite popcorn och massa TWD som uppladdning för NEW YORK IMORGON!!!!!
Till top