Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

Hockey hockey hockey

Allmänt Permalink0
Igår var det den nationella hockeydagen här i Schweiz.
Så hela familjen Klasen befann sig i hallen.
Förutom Elli.
Hon fick permis o åkte o badade istället.
 
Det är inte helt lätt att ha med sig en 1,5 åring en halv dag till hallen samtidigt som man ska rodda med på och av med utrustning för de andra. Därför fick Bellan hänga med Amanda istället och jag tror att hon hade det bättre med henne. De åkte och badade och vilade sen hemma hos Amanda.
 
Först var det Lincoln som skulle vara på isen 11.30. Han åkte runt runt en scen som de hade smällt upp mitt på isen i 10 min, sen var hans show över. Tur att jag träffade en annan killes pappa som erbjöd sig att få av Lincoln alla grejer så att jag kunde stanna kvar med Noomi. Kändes ganska ovärt att först ha stressat till hallen o sen stressa på hela utrustningen för Lincoln för att se honom raca runt 10 min. O sen av  med allt igen, haha. Men vad gör man inte!?
Sen var det en lång väntan. Inte för ungarna, de sprang runt och lekte med alla andra kidsen men jag satt där påläktaren och väntade och väntade och sen efter 1,5 h kom då äntligen Linus, två andra killar från hans lag och en tränare upp på scen. De rockade loss fem låtar och jag tror att det inte bara var jag som blev överaskad över hur bra de faktiskt var. Jag vet ju att Linus kan spela trummor men han har lirat typ 4 gånger på fem år så lite ringrostig måste han väl va? Nä då, han brände av ett solo och grejer! 
 
Efter det ville Noomi och Linci åka grillor igen så jag snörde på mig ett par av Linus och åkte lite med Noomi. Lincoln klarar sig så bra själv så! Sen var det dags att hämta Bellan och åka hem till Balle som hade haft tråkigt och bitit sönder en av Linus gympa dojjor (som han får skylla sig själv att han inte plocka undan innan vi drog). Jag och Noomi tog en prommis med honom runt sjön och sen var alla rätt trötta så det blev pizza till middag och sen lite pumpa karvning. 
 
 
 
 
Till top