Kluttarnas

Familjen Kluttkorv drar iväg på äventyr och du får följa med! Vår familj består av mig Emma (som bloggar), min man Linus, våra fyra barn Lincoln, Noomi, Elli och Conor och vår hund Baloo. Jag skriver om alla mot och medgångar som vi stöter på i vår vardag. Det ni får läsa om är helt enkelt en vanligt ovanlig familj och alla deras pusselbitar som ska på plats för att göra livet till just livet.

All star

Allmänt Permalink4
Linus kom hem starxt efter 24.00 natten till idag efter matchen. Vi kom i säng vid 01.00 för Linus var tvungen att packa upp trunken och sen packa en resväska. Sen var stackars Bacon tvungen att gå upp igen vid 04.15 för vid 04.45 skulle han bli hämtad av Mark Deckanich (målisen i milwaukee som också ska på all star) för att åka tillflygplatsen och flyga till Pensylvania.
Plirre sov hela natten i sin egen säng och vaknade inte en enda gång!!! Inte förnsen kl 08.00 vaknade jag av att han satt och snacka med Ninen och Fåret i sin säng. ♥ Jag plockade upp honom och mös lite innan vi gick upp och gjorde frulle. När vi lekt en stund gick vi in på Skype för att snacka med mamma och Annika. När vi hade ätit lunch skypade vi en snabbis med Elin också ♥.
Lincoln sov middag mellan 13.00-16.30, då passade jag på att stryka Linus skjortor, äta lunch och ta en kaffe. Linus ringde när Plirre vaknat och berättade om "Skils game" som de hade lirat idag. Det hade varit en lååång seg dag men han la en straff som tydligen kommer att sändas på alla sportkanaler här (hoppas hemma också!).
Önskar att jag var där......
Till top